dilluns, 20 de gener de 2014

FLUIR AMB LES EMOCIONS POSITIVES: GESTIONAR L'ALEGRIAFluir amb les emocions positivesDes de L’ESCOLA DE VIDA,  de DESENVOLUPAMENT HUMÀ, 
 us informem que el proper  dissabte dia 

                     25 de gener de 9.30 a 13.30

Impartirem el taller sobre LA GESTIÓ DE L'ALEGRIA,
Acabem de començar un nou any, amb nous propòsits i amb desitjos d’estar millor, però quan la visió d’aquest futur no és encoratjadora o no ens il·lusiona suficientment, és un bon moment per treballar l’emoció de l’alegria.

Sembla que aquesta emoció sigui “sempre” positiva i que tothom vol sentir-la. La realitat és que hi ha persones que no es permeten connectar sovint amb aquesta emoció o que la substitueixen per no sentir-ne d’altres. Saber gestionar aquesta emoció és fonamental per connectar-nos amb el sentiment de felicitat i pau interior.
Aprofundirem en aquesta emoció i en possibles creences limitadores que ens atrapen en el patiment o insatisfacció personal. Ho farem a partir de prendre consciencia de l’energia emocional de l’alegria, la seva repercussió en el cos físic i constel·larem per acceptar i harmonitzar les emocions amb amor.


L’ALEGRIA: EL CAMÍ CAP A LA FELICITAT

L’agraïment com a pràctica de vida
Alimentar la nostra autoestima
Autenticitat i honestedat emocional

Els tallers es realitzaran a Teià (Maresme). 
Formadors:
TERESA PUYOL: Pedagoga, facilitadora de nous aprenentatges i processos de canvi, experta en gestió emocional, coach, formadora d’HOLIGYM (gimnàstica holística).
DANIEL LLAUDET: Psicòleg, coach, expert en selecció de personal, formador en organitzacions i empreses.
Inscripcions: enviar correu a   cursos@desenvolupamenthuma.com
                       places limitades!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada