dimecres, 30 de gener del 2013

IX Jornades d’Educació Emocional «EDUCACIÓ EMOCIONAL I VALORS» 15 i 16 de març del 2013



 

Una persona amb molta intel·ligència emocional però sense valors ni principis ètics pot ser un greu perill per a la societat. L’educació emocional ha de partir d’uns valors i tenir-los presents en tot moment en la seva pràctica. Per altra banda, l’educació en valors requereix una implicació emocional perquè pugui ser realment efectiva. Només quan un valor és assumit des del més profund del propi ésser (emoció) es posa en pràctica de manera lliure i efectiva. Es pot dir que l’educació emocional i l’educació en valors estan tan relacionades que formen part d’un mateix projecte de desenvolupament personal. En aquestes IX Jornades es pretén aportar elements per a la pràctica de l’educació emocional des dels valors i per a la pràctica de l’educació en valors des de la dimensió emocional.

 TERESA PUYOL impartirà el taller:  
      
     L’AMOR I LA GRATITUD COM A VALORS FONAMENTALS EN LES 
                                    RELACIONS HUMANES.

Dissabte 16 MARÇ  – 15:30 Tarda
Impregnar les nostres conductes amb una actitud d’amorositat i agraïment, és la millor manera de crear i produir canvis positius en les relacions humanes. La vivència des de l’amor i la gratitud en qualsevol experiència en la vida, ens aporta consciència, humilitat, harmonia, pau interior i poder personal. Necessitem molta fermesa personal per tractar als altres amb molta amorositat i entendre que els altres ens ajuden, com a entrenadors, en el nostre aprenentatge personal.
En aquest taller farem una mirada holística de com incorporar aquests 2 valors en la nostra quotidianitat, tant si som professionals, pares o alumnes. La mirada emocional des de l’amor ens ajuda a gestionar les emocions positivament. Cercarem estratègies per incrementar la pràctica d’aquests dos valors, expressats des del cor.



 http://www.jornadeseducacioemocional.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada