dimarts, 6 de novembre del 2012

Conferència sobre “Entusiasme i compromís: Les actituds dels professionals de la biblioteca pública”. per TERESA PUYOL



Les biblioteques municipals de Barcelona celebren a Castelldefels el Dia de la Biblioteca
Més de 200 professionals de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona s'han reunit a la Biblioteca Central aquest dilluns 22 d'octubre
Castelldefels ha estat la seu, aquest dilluns 22, de la celebració del Dia de la Biblioteca per part dels professionals dels 219 equipaments bibliotecaris de la demarcació de Barcelona. La Xarxa de Biblioteques Municipals ha triat Castelldefels com a seu per celebrar, també, l'entrada en servei de la Biblioteca Central de la nostra ciutat, inaugurada el 23 d'abril passat.
Unes 200 persones han omplert de gom a gom l'Espai Ramon Fernàndez Jurado de la biblioteca, en un acte de caràcter intern que han presidit el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, que han adreçat unes paraules als bibliotecaris i bibliotecàries reunits per reconèixer la seva tasca a favor de la cultura.
La celebració del Dia de la Biblioteca va sorgir l'any 1997 a iniciativa de l'Associació Espanyola d'Amics del Llibre Infantil i Juvenil, amb l'objectiu de traslladar a l'opinió pública el paper central de la biblioteca com a punt de trobada de lectors de totes les edats amb la cultura, i com a instrument de millora de la formació i la convivència humanes.
L'acte d'aquest diluns a Castelldefels ha inclòs una xerrada a càrrec de TERESA PUYOL, educadora i coach que ha parlat de      “Entusiasme i compromís: Les actituds dels professionals de la biblioteca pública”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada